ΖΩΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ «ΜΙΚΡΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ» ΧΟΥΝΕ «ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ» ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!

Πολλοί ψηφοφόροι (από τους «ανθεκτικούς στα Μνημόνια», όπως τους χαρακτήρισε προ ημερών ο αρχικομισιονάριος Γκιουνκέρ, προσθέτοντας πως άλλοι λαοί αν είχαν υποστεί τέτοιους εξευτελισμούς θα είχαν επαναστατήσει…), βρίσκουν «υπερβολικά ακραίο» το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, την Χρυσή Αυγή, κι εκφράζουν την «αγανάκτησή» τους προς το πολιτικό κατεστημένο ψηφίζοντας τα λεγόμενα «μικρά» κόμματα.

Το αποτέλεσμα; Οι βουλευτές των «μικρών» κομμάτων στηρίζουν τα «μεγάλα»!

Πάρτε παράδειγμα την Ένωση Φραπέδων του γραφικού Λεβέντη (τον οποίο κάποιοι ψήφισαν «για πλάκα»…). Στην πιο δύσκολη στιγμή τους, όταν πρόδωσαν την Μακεδονία, οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ στηρίχτηκαν στην Μεγαλοοικονόμου, του κόμματος αυτού.

Χθες, στην ψήφο εμπιστοσύνης, άλλος ένας βουλευτής αυτού του μορφώματος προστέθηκε αυτοβούλως στην κυβερνητική πλειοψηφία.  Πρόκειται για τον Σαρίδη, που παλαιότερα είχε υπερψηφίσει και τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης των προδοτών..

Στις προσεχείς ευρωεκλογές κατεβαίνουν… 49 «κόμματα». Να δούμε πόσα ζώντα ζώα θα βρεθούν να ψηφίσουν «μικρά» κόμματα, για να’ χουνε «μαξιλαράκια» τα «μεγάλα»!