ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΟΤ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ωρύεται –και πολύ σωστά!- η δημοσιογραφική αλητεία της… πολιτικής ορθότητας, για την «γκάφα ολκής» των αρμοδίων του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλαν στο πρώτο προεκλογικό τους σποτ, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, τον «τον δικτάτορα και απηνή διώκτη των Αριστερών της εποχής, Ιωάννη Μεταξά, ως σπουδαία προσωπικότητα».

Βέβαια, το βίντεο που περιείχε τον Ι. Μεταξά αποσύρθηκε μετά από λίγα λεπτά, ωστόσο έμειναν σ’ αυτό άλλες σπουδαίες προσωπικότητες της ένδοξης Ιστορίας μας, που ήταν εξίσου άκρως εχθρικοί με τους αριστερούς, για τις οποίες όμως οι «αλήτες-ρουφιάνοι» κάνουν την… πάπια, καθώς χαίρουν γενικής αποδοχής και η πολιτική ορθότης απαιτεί να εμφανίζονται ως τουλάχιστον… αριστερίζοντες.

Όπως για παράδειγμα ο ξεκάθαρα εθνικιστής και αντικομμουνιστής Κωστής Παλαμάς («Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι! Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, Καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι. Για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.»».

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που έστειλε τους προδότες κομμουνιστές στις εξορίες με ειδικό νόμο, το λεγόμενο «Ιδιώνυμο». Ο «Γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος αποκάλεσε το ΚΚΕ «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» και που ως πρωθυπουργός και υπουργός Παιδείας της Χώρας, απηγόρευσε την κομμουνιστική προπαγάνδα στα σχολεία και διέταξε την άμεση απόλυση των μαρξιστών ινστρουχτόρων της εποχής – με την 1010 Εγκύκλιο.

Ο εθνικιστής και «αντισημίτης» (με τα «μέτρα» του ΣΥΡΙΖΑ και της… πολιτικής ορθότητας) Κώστας Καρυωτάκης, που έγραψε μεταξύ των άλλων το ποίημα «Στο Άγαλμα της Ελευθερίας που φωτίζει τον κόσμο», στο οποίο αναφέρει «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι…».

Για να μην αναφέρουμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, που αν ζούσε σήμερα θα εφήρμοζε στους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ την αρχή του «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»!