ΣΠΙΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!

Όταν ο στρατηγός Παττακός ευρισκόταν εν ζωή, ο αδίστακτος πολιτικάντης Μπουμπούκος τον έγλυφε –τις εποχές που παρίστανε τον «ακραίο» πατριώτη. Μάλιστα, το 2005 ο στρατηγός του έγραψε και μια ιδιόχειρη αφιέρωση σε κάποιο από τα βιβλία του, την οποία προφανώς επιδείκνυε ο αδίστακτος στους πατριώτες πελάτες του.

Μιλώντας χθες στη βουλή, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση, ο αδίστακτος δε δίστασε να σπιλώσει την μνήμη του, εμφανίζοντάς τον ως πιθανό συνοδοιπόρο του… ΣΥΡΙΖΑ, αν ευρισκόταν στην ζωή και ήτο βουλευτής

Ιδού τι είπε ο ξεδιάντροπος αυτός ψοφοδεξιός καιροσκόπος: «Όλα τα έχετε δει, αλλά μπροστά στην καρέκλα δεν σας νοιάζει τίποτα. Αν χρειαζόσασταν την ψήφο του Στυλιανού Παττακού για να μείνετε στην εξουσία θα την παίρνατε».

Των ποιών την ψήφο πήρε όταν την χρειάστηκε η τσογλαναρία του ΣΥΡΙΖΑ, αδίστακτε πολιτικάντη Μπουμπούκο, το γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός. Τη δική σου και των υπολοίπων της Νουδούλας, στο 3ο Μνημόνιο, στο τζαμί της Αθήνας, στο σύμφωνο συμβίωσης των «ομοφυλοφίλων» και σε τόσα άλλα!

Βγάλε, λοιπόν, τον σκασμό και μην πιάνεις στο απύλωτο στόμα σου τον σωτήρα της Ελλάδος Στυλιανό Παττακό!