ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΣΚΛΗΡΗ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ Κ.Κ. ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

«Να πάνε να χ@στούν οι ευρωεκλογές, κάντε καλύτερα σεξ», είναι το μήνυμα των Σουηδών κομμουνιστών, που απέχουν από την εκλογική διαδικασία γιατί τα ποσοστά τους είναι σαν τις… θερμοκρασίες της Σιβηρίας, υπό του μηδενός!

Μάλιστα, το μήνυμα της αποχής από τις εκλογές οπτικοποιείται στο σχετικό σποτ, που δείχνει τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού πορνοκομμουνιστών, αντί να πάει να ψηφίσει.

Το τσοντόβιο σποτ έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους ιέρακες της πολιτικής ορθότητας, καθώς οι πρωταγωνιστές του είναι ένα κανονικό ζευγάρι άντρα και γυναίκας, λευκών και υπέρξανθων, αλλά συναντά και τις επιφυλάξεις κάποιων βαμμένων συντρόφων, που υποστηρίζουν ότι θυμίζει στους πολίτες της Σουηδίας την μαζική εκπόρνευση των γαλουχημένων με τις κομμουνιστικές ιδέες κοριτσιών της Ανατολικής Ευρώπης, μετά από την κατάρρευση του Σιδηρού Παραπετάσματος.  

(ΥΓ): Λέτε να… ζηλέψει και ο Κουτσούμπας από τη… δόξα των Σουηδών συντρόφων και να βάλει τις κνίτισσες να πρωταγωνιστούν σε τσοντόβια σποτ, για να δελεάσει τα… λιγούρια και τους… ματάκηδες να ψηφίσουν το… κόμμα του λαού; Δε νομίζουμε, γιατί η εικόνα θα είναι… αποκαρδιωτική, σαν κι αυτή που βλέπετε…