ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΤΙΣ… ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες στη βουλή, μεταξύ κορυφαίων εκπροσώπων του… συνταγματικού τόξου – και όχι της Χρυσής Αυγής, που δήθεν… ευτελίζει τη βουλή.

Έτσι, μετά από την συνήθη κοκορομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη, το ούγκανο που τυγχάνει αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα και πήγε «σφαίρα» μπροστά από τα έδρανα της Νουδούλας, απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη σε πολύ έντονο ύφος. Σύμφωνα με τις «διαρροές» των καθεστωτικών ΜΜΕ, το ούγκανο απειλούσε τον Μητσοτάκη, που του έκανε νεύματα να φύγει.

Κι όλα αυτά υπό τα απαθή βλέμματα του προέδρου της βουλής, που παρέλειψε να καλέσει τον… φρούραρχο.

Λέτε να παίξουνε… μπουνιές οι… ευπρεπείς του τόξου; Πάντως, καρεκλιές δεν πρόκειται να δούμε (όπως στην προεπαναστατική βουλή…), γιατί προνόησαν οι δημοκράταροι το 1974 και βίδωσαν τις καρέκλες στο έδαφος!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο πολύς Δένδιας, που σε κάποια άλλη περίπτωση έκανε τον… κάργα στον Η. Κασιδιάρη, αυτή τη φορά παρακολουθούσε με απάθεια τις απειλές του ούγκανου στον αρχηγό του. Προφανώς, φοβήθηκε πως αν αντιδρούσε στις απειλές του τραμπούκου, δεν θα τον χειροκροτήσουν ξανά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!