ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ

Ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση παράνομου και αντισυνταγματικού αποκλεισμού της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας από χώρους για την προεκλογική της προβολή, η οποία επιβάλλεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος, το ψευδοκράτος δίνει χώρους στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει εισέλθει και διαβιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σχετική ανακοίνωση:

«Όπως κάθε χρόνο, θα παραχωρηθούν δωρεάν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, κατά την μεγάλη εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr), σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, χώροι εντός του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ). Όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στις διοικήσεις του Σ.Ε.Φ. ή του Ο.Α.Κ.Α. μέχρι τις 20/5/2019.Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.
Για την καλύτερη ενημέρωση υπηρεσιών, φορέων και ιδιωτών που τυχόν εμπλακούν στην παροχή διευκολύνσεων στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας κατά την διάρκεια του Ραμαζανίου υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της νηστείας (περίπου από την Ανατολή έως την Δύση του ηλίου) δεν επιτρέπεται η βρώση και η πόση οιασδήποτε τροφής ή υγρού (υφίστανται εξαιρέσεις που προβλέπονται αναλυτικά) ενώ οι ώρες προσευχής δεν είναι κοινές για όλη τη χώρα αλλά διαφοροποιούνται.

Ενδεικτικά, αναφέρονται οι ώρες προσευχής σε έξι (6) περιοχές της χώρας, όπως τέθηκαν υπ’ όψιν μας, από τους μουσουλμάνους θρησκευτικούς λειτουργούς. Αναφέρθηκε, επίσης, ότι πολλοί μουσουλμάνοι που κατοικούν σε μη μουσουλμανικές χώρες, όπως η Ελλάδα, συνηθίζουν να τηρούν τη νηστεία σύμφωνα με την ώρα της Μέκκας».

(ΥΓ) 1: Να πάρουν οι ανοιχτοσυνοράκηδες την απάντηση που τους αξίζει από τον ελληνικό λαό, στις 26 Μαΐου, πως εδώ είναι Ορθόδοξη Ελλάς!  

(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!