ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία των εκλογών της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη βουλευτών του ευρωκοινοβουλίου, καθώς και για την εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών σε ολόκληρη την χώρα.

Ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μαίνεται σφοδρός, αλλά οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες αγωνίζονται για το καλύτερο για την Πατρίδα και τον Λαό ενάντια σε μία προπαγάνδα ύπουλη και δολερή, τόσο από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, όσο και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. 

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την επίσημη αναγγελία από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψηφίου ευρωβουλευτού του περίφημου Καιρίδη. Για τον οποίο Καιρίδη ένας σεσημασμένος αντιεθνικιστής, ο Νίκος Δήμου έγραψε στο «Βήμα»: «Καιρός για Καιρίδηδες»: «Γράφω αυτό το κείμενο για να υποστηρίξω μια γενικότερη θέση και χρησιμοποιώ τον κ. Καιρίδη σαν παράδειγμα. Ή αν θέλετε, σαν υπόδειγμα. Από όσο μπορώ να γνωρίζω, ακούγοντάς τον στην οθόνη, ο άνθρωπος αυτός διαθέτει όλα τα προσόντα που θα ζητούσα από έναν ευρωβουλευτή … Γιατί τέτοιους ευρωβουλευτές χρειαζόμαστε, που θα βάζουν την Ευρώπη πάνω από τη χώρα τους.».

Τέτοιους ευρωβουλευτές θέλει ο Νίκος Δήμου και η Νέα Δημοκρατία, ευρωβουλευτές που θα βάζουν το συνδικάτο των Βρυξελλών και τους τραπεζίτες…

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.pronews.gr