ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ 2018 ΗΤΑΝ ΤΟ… ΜΟΧΑΜΕΝΤ!

Η πιο τρανή απόδειξη του εν εξελίξει νεοταξίτικου σχεδίου αλλαγής πληθυσμού στην Ευρώπη, είναι το… ληξιαρχείο του Βερολίνου!

Εκεί, λοιπόν, μία ομάδα ασχολείται με την καταμέτρηση των παιδιών που γεννήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας τη χρονιά που μας πέρασε και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε, το πιο δημοφιλές όνομα των νεογέννητων παιδιών του Βερολίνο για το 2018 ήταν το… Μοχάμεντ!

Το ίδιο όνομα ήταν το πιο δημοφιλές και στις περιοχές του Αμβούργου, της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, του Σάαρλαντ και της Έσσης, ενώ ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλών ονομάτων που δόθηκαν σε παιδιά, σε έξι από τις 16 γερμανικές πολιτείες. Έτσι, σε λίγα χρόνια η Γερμανία θα έχει μεταβληθεί σε Γερμανιστάν – και μάλιστα αναιμάκτως! Κι όχι μόνον η Γερμανία, αλλά και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες!

Έλληνες αντισταθείτε στους υποτακτικούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίησης, πριν μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε Ελλαδιστάν! Στις προσεχείς εκλογές, ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!