ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον… λάθος άνθρωπο κάλεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία, Θεόδωρος Καρυπίδης, για τα εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου στην Φλώρινα!

Τον παπά- Αναστάσιο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, ο οποίος αφού τέλεσε τον αγιασμό μίλησε  τέλεσε τον Αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρουστους συγκεντρωμένους χωρίς να μασάει τα λόγια του για την προδοσία των Πρεσπών. Ιδού τι είπε ο Μακεδόνας λεβεντόπαπας, προκαλώντας τις σφοδρές αποδοκιμασίες των συριζοπροδοτών – που είχαν αρχίσει να δυσανασχετούν από το «νίκας τοις βασιλεύσι»:

«Η εκκλησία μας βρίσκεται σε μια χαρμόσυνη περίοδο στην Αναστάσιμη. Μετά την προδοσία έρχεται ο Γολγοθάς και ο Σταυρός και μετά τη Σταύρωση ακολούθησε η Ανάσταση.

Εύχομαι η χώρα μας να αποτινάξει τον ζυγό του λήθαργου που βρίσκεται και μιας και πορεύεται μετά την επαίσχυντη προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών να ακολουθήσει η Ανάσταση της πατρίδας μας, να σωθούμε από την αμαρτία της προδοσίας. Χριστός Ανέστη και καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και στην Μακεδονία μας».

Ε, λοιπόν, με τέτοιους παπάδες, δεν κινδυνεύει να χαθεί ούτε η Πατρίδα ούτε η Ορθοδοξία μας!