Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΡΚΕΛ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 12.700 «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ… ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑ

Παρά το γεγονός ότι το 99,9% των τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν γίνει στην Γερμανία έχουν δράστες ισλαμιστές τρομοκράτες, η χούντα της κόκκινης φράου Μέρκελ ανακαλύπτει τον κίνδυνο στους… εθνικιστές!

Σύμφωνα, λοιπόν, με «στοιχεία» των διαδόχων της Στάζι, που «διέρρευσαν» στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung (NOZ), «12.700 ακροδεξιοί είναι διατεθειμένοι να καταφύγουν στη βία»! 

Κι από πού κρίνουν οι… εγκέφαλοι των μυστικών υπηρεσιών ότι αυτοί οι 12.700 εθνικιστές είναι… «διατεθειμένοι να καταφύγουν στη βία»; Προφανώς, με τον ίδιο τρόπο που η αντίστοιχη κόκκινη χούντα των Αθηνών κάνει… «προληπτικές προσαγωγές» αντιφρονούντων στις πόλεις που μιλάνε τα συριζόμουτρα.

Εν τω μεταξύ, μια πορεία που δεν απαγορεύθηκε από τις τοπικές αρχές της Σαξονίας είναι το θέμα των ημερών στην χώρα της Μέρκελ…

Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σχολιάζοντας πορεία του εθνικιστικού κινήματος «Τρίτος Δρόμος» την Πρωτομαγιά, στην πόλη Πλάουεν της Σαξονίας, έγραψε στο Twitter με ύφος δέκα σταλινικών κομισαρίων: «Αν νεοναζί διαδηλώνουν στους δρόμους μας και υπάρχουν πάνω από 12.000 ακροδεξιοί εξτρεμιστές, έτοιμοι να καταφύγουν σε βιαιοπραγίες, τότε δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε και να υποτιμήσουμε το ενδεχόμενο της ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Έχουμε το δικαίωμα να μην αφήσουμε τους δρόμους ούτε το διαδίκτυο στους ακραίους της δεξιάς». Επιπροσθέτως, ο υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, χαρακτήρισε «αποτρόπαιες» τις εικόνες της εθνικιστικής πορείας.

Ωστόσο, προηγήθηκε των δηλώσεων των «Γερμανών» υπουργών η οργισμένη δήλωση του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στην Γερμανία, Γιόζεφ Σούστερ, κατά των αρχών της Σαξονίας που δεν απαγόρευσαν την πορεία, δίνοντας το… σύνθημα στους υπουργούς – υποτακτικούς του διεθνούς σιωνισμού να κάνουν ανάλογες δηλώσεις: «Εάν η κυβέρνηση του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξονίας επιθυμεί σοβαρά να καταπολεμήσει την άκρα δεξιά, δεν μπορεί να επιτρέπει τέτοιες πορείες».

Ερχόμαστε, σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, παρά τις λυσσασμένες αντιδράσεις των σιωνιστών και των τσάτσων τους!