Ο ΛΕΝΙΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΤΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τα αποκαλυπτήρια του μπολσεβίκου υποβολέα του Κούλη Νουδούλη, έγιναν στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της Νουδούλας. Παρατηρεί σχετικά ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ο Κυριάκος μ’ ένα σύνθημα του Λένιν»: Το ωραιότερο πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ το κράτησε για το τέλος της ομιλίας του. Χρησιμοποίησε κουτσουρεμένο το σύνθημα του Λένιν «χθες ίσως ήταν νωρίς, αύριο ίσως είναι αργά, τώρα είναι η ώρα», με το οποίο ο ηγέτης των μπολσεβίκων κήρυξε την Οκτωβριανή Επανάσταση…».

Και βέβαια, δεν πιστεύουμε να ξέρει ο Κούλης τα τσιτάκια του Λένιν και να τα χρησιμοποιεί στις ομιλίες του. Όμως, τα ξέρει πολύ καλά, ο στενός συνεργάτης και σύμβουλός του, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στην ΚΝΕ. Όχι ως απλό μέλος, αλλά ως Γενικός Γραμματέας της! Και αργότερα, συνεργάτης του Λαλιώτη και του βαθέως κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, τις εποχές της… δόξας του.

Κι είναι κοινό μυστικό, πως ο Θεοδωρικάκος είναι ο υποβολέας του Κούλη σε μια σειρά από θέματα τακτικής και κυρίως στην εξωφρενική θεωρία ότι υπάρχει… συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής και… σκόπιμη καθυστέρηση της δίκης – παρωδία.

Αχ Κούλη, που κάνεις και τον πονηρούλη! Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι ο μπολσεβίκος υποβολέας σου θα σε πάρει στο λαιμό του, αλλά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, παντού υπάρχει ένας Κνίτης ή και πολλοί περισσότεροι! Από την κυβέρνηση της άκρας αριστεράς μέχρι την ψοφοδεξιά Νουδούλα!

(ΥΓ) 2: Παντού, εκτός από την Χρυσή Αυγή!