ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ – ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός»

Λιγότερο από ένα μήνα πριν τις Δημοτικές Εκλογές και σε καθεστώς πλήρους φίμωσης από τα ηλεκτρονικά Μέσα, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, και αφού έχει προηγηθεί ένα μπαράζ παραπλανητικών δημοσκοπήσεων, μπροστά στο κύμα της λαϊκής αποδοχής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, και του Ηλία Κασιδιάρη, δημοσκόποι και δημοσιογράφοι, συστρατιώτες με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα τζάκια της Πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον αγώνα κατά του Εθνικισμού και των Ελλήνων, αναγκάζονται να ομολογήσουν πως η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης περνά στον β’ γύρο για την Δημαρχία της Αθήνας.
Σε έρευνα που παρουσίασε το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη στο Epsilon TV αποτυπώνονται όλοι οι φόβοι του διεφθαρμένου καθεστώτος.
Οι δημοσκόποι αναγκάστηκαν επιτέλους να ομολογήσουν το αυτονόητο: τα ποσοστά της Ελληνικής Αυγής είναι συντριπτικά.
Το να ομολογείται πλέον καθαρά από τα ΜΜΕ ότι ο Κασιδιάρης διεκδικεί στα ίσα την δεύτερη θέση την πρώτη Κυριακή, δεν γίνεται μόνο για να μην εξευτελιστούν το βράδυ της 26ης Μαΐου δημοσκόποι, δημοσιογράφοι και λοιποί περί τα κοινά ειδήμονες, αλλά και για να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για αυτό που έρχεται.
Βλέποντας την σταθερή ανοδική πορεία, παρόλες τις απαγορεύσεις και το σφυροκόπημα της Αντιχρυσαυγίτικης προπαγάνδας προσπαθούν να γλυκάνουν το πικρό ποτήρι της 26ης Μαΐου που θα φέρει η πρωτοφανής επιτυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, ώστε να έχουν το άλλοθι «εμείς σας τα είχαμε πει, το είχαμε προβλέψει». Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συνεχείς αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας για την «περιφρούρηση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του φασισμού». Σε μια εποχή που έχει προηγηθεί ήδη η προδοσία της Μακεδονίας μας και η συνενοχή ολοκλήρου του «δημοκρατικού τόξου», την εποχή που ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στις Βρυξέλλες και μαγειρεύονται αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια, ενώ οι Έλληνες εξαθλιώνονται καθημερινά, δολοφονούνται εν μέση οδώ, και ληστεύονται μέσα στα σπίτια τους, η Ελληνική Αυγή είναι η μόνη γραμμή ανάσχεσης.
Όπως το 2010 η πορεία νίκης της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε από τον Δήμο Αθηναίων, έτσι και φέτος η μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη θα σημάνει την εκκίνηση της νίκης από την πολύπαθη Αθήνα προς όλη την Ελλάδα. Με όπλοτον καθαρό λόγο, την λαϊκή αμεσότητα, και την δημοφιλία του ίδιου του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων, η Ελληνική Αυγή στέκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για να πάρουμε την Αθήνα, τις γειτονιές μας και την Πατρίδα μας πίσω.