Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!

Άλλοι 5 Παλαιστίνιοι αγωνιστές της ελευθερίας προστέθηκαν χθες και σήμερα στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του αιμοδιψούς σιωνιστικού τέρατος, που εξακολουθεί να σκοτώνει αδιακρίτως.

Έτσι, σήμερα δολοφονήθηκε ο 22χρονος Ιμάντ Νάσερ, κατά την διάρκεια σιωνιστικής επίθεσης στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, σε αντίποινα για την εκτόξευση ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από την Γάζα κατά του Ισραήλ, αλλά αναχαιτίστηκαν από το ισραηλινό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας.

Επιπροσθέτως, δύο Παλαιστίνιοι, μέλη της Χαμάς, δολοφονήθηκαν κατά την διάρκεια σιωνιστικής επιδρομής, ως «αντίποινα» για τον ελαφρύ τραυματισμό δύο στρατιωτών του σιωνιστικού τρομοκράτους, από ρίψη… πετρών εναντίον τους.  

Οι νεκροί είναι, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ο Αμπντάλα Αμπού Μάλουχ, 33 ετών, και ο Αλάα αλ Μπούμπιλ, 29 ετών, ενώ δύο ακόμη Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την επιδρομή.

Τέλος, ο 19χρονος Ράιντ Αμπού Τιρ κι ένας ακόμα Παλαιστίνιος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά ανατολικά του Χαν Γιουνές στο νότιο τμήμα στη Λωρίδας της Γάζας στη διάρκεια συγκρούσεων με τον σιωνιστικό στρατό, ανεβάζοντας σε 269 τους Παλαιστινίους αγωνιστές που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των εβδομαδιαίων κινητοποιήσεων της Παρασκευής, που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου του 2018.