ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΜΠΡΟΣ»

 

Το πρόβλημά τους είναι σοβαρό και πρέπει να το κοιτάξουν… Για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά να μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταλήγει πάντοτε!

Δεν έχει να πει λέξη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για το Ποτάμι, για το ΠΑΣΟΚ με τον οποίον διεκδικούν ψήφους από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ούτε βεβαίως και για το ΚΚΕ, για το οποίο δεν έχει πει ποτέ μισή λέξη κανένας από την Νέα Δημοκρατία και το μόνο τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί άραγε; Μήπως ξέρουν κάτι που το κρύβουν οι δημοσκόποι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι φυλλάδες των εργολάβων της δημόσιας ζωής;

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή το πρωί, ξανακτύπησε πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον Παπαδάκη: «Μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς είναι ο κ. Τσίπρας… Είναι ο κ. Τσίπρας που 4 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να ολοκληρωθεί η Δίκη της Χρυσής Αυγής”.

Σοβαρώς κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη; Η δίκη της Χρυσής Αυγής αργεί να ολοκληρωθεί; Για την δίκη της Siemens δεν έχετε ακούσει τίποτε; Φυσικά και δεν θέλετε να ακούσετε, γιατί τότε θα θυμηθεί ο Ελληνικός Λαός πολλά, τα οποία σας αφορούν… Όπως και το πως έφυγε από την χώρα ο πολύς Χριστοφοράκος!

Για την Ιστορία, λοιπόν, ο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Εμπρός» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

  • Εκλογική Ετοιμότητα: Ολόκληρη η λίστα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής – Οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα
  • Μενού επιλογών: Για Δήμαρχο Αθηναίων πιέστε το κεντρικό πλήκτρο – Για οτιδήποτε άλλο, επιλέξτε οποιοδήποτε νούμερο
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Παναγιά, η πηγή της ζωής!
  • ΜΝΗΜΟΝΙΑ: Γολγοθάς δίχως τέλος για τους Έλληνες, με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
  • Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ψύχωση στην Νέα Δημοκρατία για Χρυσή Αυγή
  • ΜΑΤΙ: Ποτέ ξανά. Ντροπή! 102 νεκροί ζητούν δικαίωση
  • ΑΠΟΨΗ: Εκπαιδεύοντας τους Έλληνες να μισούν το Έθνος Κράτος

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η Φωνή της Αλήθειας