ΚΟΥΑΞ-ΚΟΥΑΞ! ΣΤΗΝ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια σ’ ολόκληρο τον κόσμο, του ψεκασμένου υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, με διάφορα προσχήματα.

Αυτή τη φορά βρίσκεται στην… Μοζαμβίκη για σαφάρι, επικαλούμενος «συμβολική ανθρωπιστική βοήθεια προς την κυβέρνηση της χώρας αυτής της Αφρικής, μετά από τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη από τους δύο ισχυρούς κυκλώνες:

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδιάφορη στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, για μια συμβολική ανθρωπιστική βοήθεια στην κυβέρνηση της Μοζαμβίκης, που έχει υποστεί ανυπολόγιστες βιβλικές καταστροφές, από τους δύο κυκλώνες που την έπληξαν σε διάστημα 45 ημερών.

Σήμερα, εδώ στο Μαπούτο, παρέδωσα εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης επιστολή του ΥΠΕΞ κ Γιώργου Κατρούγκαλου, η οποία αναφέρεται στην ανθρωπιστική μας βοήθεια. Την επιστολή παρέδωσα στην υφυπουργό Εξωτερικών κα Μανουέλα Λούκα Σάντος και στον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αλμπάνο Μασίε…».

Πλήρωνε κορόιδο ελληνικέ λαέ τις διακοπές του μόνιμου τουρίστα υφυπουργού, που πάντα θα βρίσκει κάποια δικαιολογία για την καλοπέρασή του! Κι ως τον Οκτώβριο, έχουμε καιρό…