ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΠΡΟΣΤΙΜΟ – ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΕΡΛΙΚΙΑ!

Φαίνεται πως το’ χουν σύστημα οι αλήτες-προδότες-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνούν την Ελλάδα μας κατά τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, να κυνηγάνε τις Ελληνίδες γερόντισσες που πουλάνε μικροπράγματα για να μπορέσουν να επιβιώσουν στην κοινωνική ζούγκλα του Ελλαδιστάν!

Έτσι, μια ακόμα γερόντισσα που συνελήφθη παλαιότερα να πουλάει τερλίκια (μάλλινα καλτσάκια), καλείται τώρα να καταβάλλει πρόστιμο-μαμούθ, ύψους 13.358 ευρώ!!!

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, που δημοσιεύει και υλικό, θύμα της κοινωνικής αναισθησίας των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ είναι η 82χρονη ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, Μαρία Κουμπάτοβα, η οποία μην έχοντας κανένα εισόδημα, αποφάσισε, όπως υποστηρίζει, να πουλήσει τερλίκια στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Η άτυχη ηλικιωμένη συνελήφθη από τους πραίτορες του Τσίπρα πριν προλάβει να στήσει το εμπόρευμά της, κρατήθηκε για εννέα ολόκληρες ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.358 ευρώ, ποσό το οποίο αδυνατούσε να καταβάλλει.

Παρά τις προσπάθειες της κόρης της γερόντισσας (η οποία είναι άνεργη…), το εξωφρενικό πρόστιμο παρέμεινε σε ισχύ, κι όταν πριν λίγες ημέρες θέλησε να υποβάλει την φορολογική δήλωση της μητέρας της, διαπίστωσε έκπληκτη ότι είχαν προστεθεί άλλα 10.000 ευρώ τόκοι!!!

Αυτό είναι το «κοινωνικό πρόσωπο» των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, που τάχα νοιάζονται για τους… πολλούς!