ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΡΜΠΑΝ!

Προεκλογικό δώρο ανεκτίμητης αξίας στον πατριώτη πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, προσέφεραν -άθελά τους!- τα «προσφυγάκια» που λυμαίνονται την Θεσσαλονίκη!

Πιο συγκεκριμένα, συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης της Ουγγαρίας βρέθηκε στην πόλη με σκοπό να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης. Αλλά, πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της πρώτης ημέρας, το δημοσιογραφικό συνεργείο έζησε στο πετσί του μια από τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, την εγκληματικότητα!

Ενώ, λοιπόν, ο οπερατέρ έκανε λήψεις από το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων στην πλατεία Αριστοτέλους, άγνωστο «προσφυγάκι» έκλεψε την δεύτερη κάμερα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του συνεργείου, υπό τους καγχασμούς των Μαροκινών και Αλγερινών λαθρεμπόρων που βρίσκονταν στην περιοχή.

Η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, είπε ότι η κλοπή του εξοπλισμού θα αποτελέσει μέρος του ρεπορτάζ για την «ζούγκλα» της Θεσσαλονίκης. Ένα ρεπορτάζ το οποίο προφανώς θα χρησιμοποιήσουν οι πατριώτες του Όρμπαν, για να δείξουν εμπράκτως στους Ούγγρους από τι κατάρα τους έχουν γλιτώσει με την αυστηρή πολιτική των «κλειστών συνόρων» που ακολουθούν!