ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στο Μάτι, με την εκατόμβη των νεκρών και τον τρόπο με τον οποίο την χειρίστηκαν τα καθάρματα που κυβερνούν την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ηχητικά ντοκουμέντα, υπήρξε πλήρης επιχειρησιακή κατάρρευση, με πιο χαρακτηριστικά, το γεγονός ότι δεν πέταξαν πυροσβεστικά αεροσκάφη, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης κι ότι δεν ζητήθηκε εγκαίρως συνδρομή από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έτσι, η πρώτη κινητοποίηση του Υπουργείου Αμύνης (του Καμμένου…) έγινε «κατόπιν εορτής», μετά τις 19:00 το απόγευμα, όταν καιγόταν το Μάτι από άκρη σ’ άκρη.

Το δε αρματαγωγό και η φρεγάτα, που πήγαν για βοήθεια στην περιοχή, απέπλευσαν μετά τις 21:00 το βράδυ, ενώ έφτασαν ανοιχτά ης Ραφήνας περίπου τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν, επειδή οι ακτές είναι βραχώδεις.
Από την άλλη πλευρά, το πιο εξοργιστικό ήταν ότι οι «αρχές» είχαν ενημερώσει την κυβέρνηση για την ύπαρξη νεκρών και τα καθάρματα παρίσταναν ότι δεν τρέχει τίποτα, αποκρύπτοντας τους νεκρούς!

Κλασσική κομμουνιστική τακτική! Την ίδια ακολούθησαν και οι Σοβιετικοί μετά την καταστροφή στο Τσέρνομπιλ, με αποτέλεσμα να εφησυχάσει ο κόσμος και να πεθάνουν ή να μολυνθούν πολλοί περισσότεροι!