Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ… ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ!

Επιτέλους, ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ βγήκε στο προσκήνιο, αφήνοντας στην άκρη την άθλια καρικατούρα που παριστάνει τον πρόεδρο, για τα μάτια του κόσμου!

Σχέδιο επίλυσης του μεσανατολικού, λοιπόν, εμφάνισε ο σιωνιστής Τζάρεντ Κούσνερ, σύζυγος της κόρης του παλιοπαλιάτσου Τραμπ και επισήμως «σύμβουλος του Λευκού Οίκου», κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Washington Institute for Near East Policy.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το σχέδιό του, το οποίο χαρακτήρισε «ρεαλιστικό» και «εφαρμόσιμο», προβλέπει «μια λύση που πιστεύουμε ότι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για τα πολιτικά ζητήματα και ένα περίγραμμα του τι μπορεί να γίνει ώστε οι άνθρωποι στην περιοχή να αρχίσουν να ζουν καλύτερα».
Ο σιωνιστής Κούσνερ επεξεργάζεται το σχέδιο αυτό επί δύο χρόνια, μαζί με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή Τζέισον Γκρίνμπλατ και αναμένεται να αποκαλύψει το… μεγαλόπνοο σχέδιό του τον Ιούνιο, αφού τελειώσει το Ραμαζάνι. Η παρουσίασή του δε, έχει αναβληθεί επανειλημμένα τους τελευταίους 18 μήνες, για λόγους… ανωτέρας βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο έχει δύο συνιστώσες: την αποκλειστικά εβραϊκή Ιερουσαλήμ, με αντάλλαγμα «μέτρα για την ανάπτυξη της παλαιστινιακής οικονομίας», δηλαδή με την εξαγορά των Παλαιστινίων. Οι οποίοι βεβαίως απορρίπτουν a priori το σχέδιο του σιωνιστή!