ΞΕΦΤΙΛΑ (Μ)ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Εκτός από τον μεγάλο χορηγό του, τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένη γκρούπα μέσα στην Νουδούλα (του «αλήτη-προδότη»…), που τον τροφοδοτούν με καθημερινές εμφανίσεις σε ελεγχόμενα κανάλια και με εξωπραγματικά ποσοστά σε στημένες δημοσκοπήσεις, ο… μασαζοκαλτσονάτος ελλαδο-χριστέμπορος Βελόπουλος-Συριζόπουλος, κατέφυγε μέχρι και στους κομμουνιστοσυμμορίτες του Κουτσούμπα –εναντίον των οποίων δε βγάνει άχνα!- για να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή!

Είδαμε, λοιπόν, στην σελίδα του –μεταξύ διαφόρων… ευλογημένων μαντζουνιών και θαυματουργών φαρμάκων δια πάσαν νόσον- να φιγουράρει κι ένα βρωμερό άρθρο, γιομάτο ψευτιές και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, ότι δήθεν είναι κόμμα… παγανιστικό, αντιχριστιανικό και τα λοιπά… Ψάχνοντας την «πηγή» του, βρήκαμε γνωστό σάιτ επαγγελματιών μπολσεβίκων του ΚΚΕ!

Όλοι μαζί κατά της Χρυσής Αυγής, από τους δισεκατομμυριούχους του Περισσού μέχρι τον αδίστακτο θεομπαίχτη που πουλάει στα –ευτυχώς ελάχιστα!- θύματά του… χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, που όπως ισχυρίζεται, του τις εμπιστεύτηκε ο ίδιος ο Κύριος! «Κυριακή, κοντή γιορτή», τσιράκια της διεθνούς τυραννίας! Στις 26 Μαΐου θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει!