ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Τρία αφηνιασμένα «προσφυγάκια» αναστάτωσαν εχθές αργά το βράδυ την Νεάπολη Κοζάνης, σπάζοντας μια καφετέρια αλλά και την είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν – δαπάναις του ελληνικού λαού!

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ στο κέντρο της Νεάπολης, τρία «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν (που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής μαζί με άλλους 95 συμπατριώτες τους) μπήκαν σε καφέ-μπαρ της περιοχής, με έναν εξ’ αυτών να είναι τύφλα στο μεθύσι και να προκαλεί φασαρία.

Σύμφωνα με την μαρτυρία θαμώνα, ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ επιχείρησε να τον απομακρύνει, ζητώντας στη συνέχεια από την παρέα του να τον πάρει και αποχωρήσουν, ωστόσο τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια» αντέδρασαν εντόνως, προκαλώντας φθορές.
Μάλιστα, ένα μπουκάλι που πέταξαν τραυμάτισε ελαφρά τον ιδιοκτήτη.

Εν συνεχεία, τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια» έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που μένουν, στο οποίο έσπασαν δυο τζαμαρίες της πρόσοψης.

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, για 40 και πλέον λεπτά από την ώρα που ενημερώθηκε η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε κανένας ένστολος πραίτορας του Τσίπρα!

(ΥΓ): Η λύση είναι μία, για να τελειώνουμε επιτέλους με τέτοιες καταστάσεις, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα: ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς ευρωεκλογές, για να πανικοβληθεί το σύστημα και να αναγκαστεί να βάλει τέρμα στην ασυδοσία των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων!