ΤΟ FACEBOOK «ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γνωστή σε όλους η προ ημερών απαγόρευση του Facebook στους χρήστες του, ν’ αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς οτιδήποτε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, που δείχνει ακόμα και στους… αόμματους τον τρόμο της παγκόσμιας τυραννίας για την μόνη πολιτική δύναμη αντίστασης στην Ελλάδα!

Για να καταλάβετε δε πόσο τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, μάθετε ότι επιτρέπει ακόμα και στον δισέγγονο του Μουσσολίνι να έχει λογαριασμό!

Πρόκειται για τον Κάιο Τζούλιο Τσέζαρε Μουσσολίνι, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής στη νότια εκλογική περιφέρεια της Ιταλίας με το εθνικιστικό κόμμα «Αδέλφια της Ιταλίας» (Fratelli d’ Italia) στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Μουσσολίνι, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στο Sputnik και απαντώντας στην ερώτηση «Τι έχει συμβεί με την σελίδα σας στο Facebook; Λύσατε το πρόβλημα;», απάντησε τα εξής:

«Το πρόβλημα λύθηκε την επόμενη μέρα, όταν ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αντέδρασαν σε αυτή τη λογοκρισία. Λογοκρισία που το ίδιο το Facebook δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι πρόκειται για κάποιο τεχνικό σφάλμα».

Παρ’ όλα αυτά, το Facebook εξακολουθεί να μπλοκάρει την Χρυσή Αυγή ως κόμμα, καθώς επίσης και τους λογαριασμούς των βουλευτών της!

Τα συμπεράσματα δικά σας!