ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο… ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Όχι μόνο δεν είναι σκοτωμένος ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, όπως μας βεβαίωναν τα όργανα της πλανηταρχίας, αλλά εμφανίστηκε και σε βίντεο πιστοποιώντας ότι ζει και βασιλεύει!

Είναι η πρώτη εμφάνισή του εδώ και 5 χρόνια, από το 2014!

Η ημερομηνία κατά την οποία γυρίστηκε το βίντεο δεν αναφέρεται, ωστόσο από τα λεγόμενά του αποδεικνύεται πως είναι πρόσφατη. Στο 18λεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους Al Furqan, ο αλ Μπαγκντάντι δηλώνει ότι η «μάχη για τη Μπαγούζ έχει τώρα τελειώσει», αναφερόμενος στην απώλεια του τελευταίου προπυργίου των τζιχαντιστών στην ανατολική Συρία, που έλαβε χώρα την 23η Μαρτίου του 2019.

Επιπλέον, τονίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος «θα εκδικηθεί» για τους μαχητές του που σκοτώθηκαν, ότι η μάχη εναντίον της Δύσης είναι «μια μακρά μάχη», ενώ εγκωμιάζει τις πρόσφατες επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, με τους 250 νεκρούς «απίστους», υπογραμμίζοντας ότι έγιναν ως εκδίκηση για την απώλεια της Μπαγούζ.

Σύμφωνα με τους «ειδικούς», ο αρχιτζιχαντιστής βρίσκεται κάπου στην έρημο της Ανατολικής Συρίας, αλλά μην εκπλαγείτε αν κάποτε μάθουμε ότι βρίσκεται στην… Αμερική, προστατευόμενος από τους παγκόσμιους γκάνγκστερς που τον χρησιμοποιούν ως σκιάχτρο για την κατατρομοκράτηση του πλανήτη!