Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ… ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!

Την… όρεξη στην κλεφτοπασοκαρία άνοιξαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ισπανία και η –πύρρειος- νίκη του «αδελφού» Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Έτσι, πρώτος ο εθνικός ολετήρας Jeffrey έσπευσε να πανηγυρίσει: «Στα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα από την Ισλανδία, τη Σκανδιναβία και τις Βόρειες Χώρες, έρχεται να προστεθεί αυτό της Ισπανίας, με επικεφαλής τον σύντροφο και καλό φίλο Πέδρο Σάντες και το μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς PSOE. Τα αντανακλαστικά των Ευρωπαίων πολιτών αποδεικνύονται ισχυρά και ικανά για ανατροπές, αλλά και αντίσταση, απέναντι στη συντήρηση και στην απειλή που τίθεται ανοιχτά από δυνάμεις εθνικιστικές, εχθρικές στη διαφορετικότητα, αδιαφανείς και αντιευρωπαϊκές».
Ακολούθησε η μαντάμ… φωτοσόπη:

«Συγχαρητήρια Πέδρο η νίκη σου είναι έμπνευση για όλους μας. Η νίκη των Σοσιαλιστών στις εκλογές στην Ισπανία αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την προοδευτική Αλλαγή στην Ευρώπη. Μετά και τη νίκη στη Φινλανδία, τα Σοσιαλιστικά κόμματα αναδεικνύονται ως η λύση απέναντι στην κρίση που οδηγούν οι συντηρητικές πολιτικές και τα κόμματα της δεξιάς. Ως ο κύριος αντίπαλος απέναντι στην Ακροδεξιά, αλλά και τον λαϊκισμό, όπως των συμμάχων του κ. Τσίπρα που χθες υπέστησαν δεινή ήττα».

Τζάμπα ονειρεύεται… ισπανικά καρβέλια η πεινασμένη για εξουσία κλεφτοπασοκαρία, γιατί είναι λίγα τα… ψωμιά της. Κι ότι κι αν έβγαλαν οι κάλπες στην Ισπανία, η ήττα της θα είναι συντριπτική στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, γιατί ο λαός δεν ξεχνά των δημοσίων ταμείων την μεγάλη λεηλασία!