Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ ΧΑΡΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στο κόλπο του πλήρους αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου, μπήκε και το Facebook – το οποίο μέχρι τώρα εφήρμοζε μερικό αποκλεισμό- απαγορεύοντας στους χρήστες να κοινοποιούν οτιδήποτε από την επίσημη σελίδα του Κινήματος, επειδή «παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας», περί της «ρητορικής μίσους»!

Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τους υποβολείς της πρωτοφανούς απαγόρευσης, τα σταλινικά υποκείμενα του ΣΥΡΙΖΑ –και τώρα δουλάρες ταπεινές της Μέρκελ και του Τραμπ- βγάζουν αλαλαγμούς χαράς υπό τον τίτλο «Το facebook μπλοκάρει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής», όπου μεταξύ των άλλων τονίζουν περιχαρείς ότι: «Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης δεν μπορούν να έχουν προφίλ και αν καταφέρνουν για κάποια περίοδο να το κρατούν ανοιχτό, μετά από λίγο μπλοκάρονται παντελώς…».

Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα!

(ΥΓ): Άχνα δε βγάζουν για τον πρωτοφανή αποκλεισμό οι βρωμιαραίοι της «φιλελεύθερης παράταξης», που ισχυρίζονται θρασύτατα ότι υπάρχει… συμπαιγνία του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή! Άχνα!