ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Προς αποφυγή αποδοκιμασιών για την προδοσία των Πρεσπών μετέφεραν οι Συριζαίοι την τελετή στην Ελευσίνα - Συναγωνιστές υποδέχτηκαν το Άγιο Φως στην Κάρπαθο

Το νέο ατόπημα ολκής των εθνομηδενιστών Συριζαίων, η υποβάθμιση στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός και η μεταφορά της από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας με μοναδικό σκοπό τον αποκλεισμό του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχε και δεύτερη στόχευση.

Όπως αποκάλυψαν οι ρεπόρτερ που μετέβησαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας ανεπίσημα αξιωματούχοι τους δήλωσαν ότι η αλλαγή του αεροδρομίου έγινε για την αποφυγή διαμαρτυρίας με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τρέμουν και την σκιά τους οι Συριζαίοι, αλλά τελικά δεν θα αποφύγουν την οργή του Λαού, η οποία θα εκφραστεί πολύ σύντομα στις κάλπες με την εξαΰλωση των ποσοστών των εθνομηδενιστών και την εκτόξευση των ποσοστών των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην επίσημη τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός στο νησί της Καρπάθου παρέστη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος, Μουλιανάκης Περικλής.

Η Θεία Πρόνοια φρόντισε να παραλάβει και φέτος εκπρόσωπος του Κινήματος μας το Άγιο Φως έστω κι αν αυτό χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί τελικά στην μακρινή Κάρπαθο.

Η Χρυσή Αυγή, παρά τις γελοίες μεθοδεύσεις της νέας τάξης πραγμάτων, θα είναι πάντοτε παρούσα όπου τιμάται η Ορθόδοξη Πίστη μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-surizaiwn-pros-apofugh-apodokimasiwn-gia-thn-prodosia-twn-prespwn-me#ixzz5mPbNeoVj