ΣΥΡΙΖΟΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Δεν είναι μόνο προδότες της Μακεδονίας μας, είναι και θρασύτατοι σταλινίσκοι! Έτσι, μετά την πανελλαδική εκβιαστική εκστρατεία των εγκαθέτων του κόκκινου μετώπου ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…), για πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής στην παραχώρηση χώρων από τους δήμους, για την προβολή του κόμματος ενόψει των εκλογών, το κόκκινο μέτωπο ζητά επέκταση των απαγορεύσεων και στις ανά την Ελλάδα διαμαρτυρίες των Ελλήνων πατριωτών κατά των προδοτών.

Και λόγω του ότι δεν μπορεί να τις απαγορεύσει απευθείας, καλεί τα ΜΜΕ να μην τις προβάλλουν.

Έτσι, το σταλινομπολσεβικοειδές απολίθωμα του ΣΥΡΙΖΑ, που ακούει στο όνομα Γιαννούλης και τυγχάνει υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, με αφορμή ψεύτικες «καταγγελίες» περί «επιθέσεων» που δέχεται από -άγνωστους- «φασίστες» κάποια –ανώνυμη!- κνίτισσα στα Γιαννιτσά, ζήτησε την απόκρυψη από τα ΜΜΕ των διαμαρτυριών των αγανακτισμένων πολιτών: «Ακροδεξιοί, μετά την ρίψη γυάλινων ποτηριών και τους προπηλακισμούς εναντίον εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, ακόμη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεχίζουν τη δράση τους και μέσα στα σχολεία, αυτή την φορά επιτιθέμενοι σε μαθήτρια, επειδή η ίδια είναι μέλος της ΚΝΕ. Εμείς έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τις ευθύνες των μέσων ενημέρωσης, που προβάλλουν κατ’ επανάληψη τη δράση των 10-15 ακροδεξιών σε κάθε περιοχή, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο επιφέρουν πλήγμα εναντίον της κυβέρνησης. Δεν κατανοούν ότι έτσι θρέφουν μόνο το «τέρας». Τους καλώ την ύστατη ώρα να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι παραπληροφόρησης των πολιτών. Ας μην αναφέρουν ποτέ, τίποτα από την εκστρατεία μου. Ένα μόνο ζητώ: για το καλό της κοινωνίας, σταματήστε να τους προβάλλετε».

Δέκα-δεκαπέντε; Ε όχι δα! Στην τελευταία… απόπειρα περιοδείας του λεγάμενου στα Γιαννιτσά, τον έκραζαν οι πάντες απ’ όπου περνούσε κι αυτό έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο! Ακούς εκεί δέκα-δεκαπέντε! Θα’ θελες, κομμούνι;

(ΥΓ): «Για το καλό της κοινωνίας σταματήστε να τους προβάλλετε». Τι σύμπτωση! Το καλό της κοινωνίας επικαλείτο και ο χασάπης Στάλιν όταν έστελνε εκατομμύρια στον θάνατο!