ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ» «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ (ΑΝΩΝΥΜΗ) ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ! Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ… ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ;

Το δοκίμασαν πριν λίγες μέρες, τους άρεσε σαν ιδέα και το… επανέλαβαν, για να’ χουν κάτι να πουν για την «εγκληματική» Χρυσή Αυγή. Έτσι, σε νέα «καταγγελία», την δεύτερη μέσα σε τρεις ημέρες, για «απόπειρα τρομοκράτησης μαθήτριας μέλους της ΚΝΕ, με γνωστή αντιφασιστική δράση, από φασιστοειδή στα Γιαννιτσά», προχώρησε η Επιτροπή Περιοχής της ΚΝΕ.

Η «καταγγελία» είναι… καρμπόν: άγνωστοι με κουκούλες, προφανώς «φασίστες», «τρομοκρατούν» κάθε λίγο και λιγάκι κάποια –ανώνυμη!- μαθήτρια, κι «εμείς δεν τρομοκρατούμαστε» και τα τοιαύτα – κατά το γνωστό «κάπου πήγα, κάποιον είδα, κάτι μου’ πε να σας πω, αλλά ξέχασα τι ήταν αυτό»!

Μα ποια είναι τέλος πάντων αυτή η «κοινωνική αγωνίστρια» και την τρομοκρατούν διαρκώς οι φασίστες; Η μετενσάρκωση της… Πασιονάριας;

Βάλτε λίγο το μυαλουδάκι σας να δουλέψει, συντρόφια. Παραμύθι κυρά μου είναι οι «καταγγελίες» σας, μπορείτε να τις πλάσετε όπως θέλετε! Οι επιθέσεις των φασιστών πρέπει να’ χουν… ποικιλία και να γίνονται σε διάφορους –ανώνυμους πάντα!- «αγωνιστές» και «αγωνίστριες», για να… εξάπτουν την φαντασία! Όχι όλο στους ίδιους και τις ίδιες!