ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ: ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!

Σας παραθέτουμε αυτούσια δήλωση – απάντηση του στρατηγού Συναδινού, σε σενάρια διάσπασης της Χρυσής Αυγής, που εμπλέκουν και τον ίδιον:

Το άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου με τίτλο «Από τη Χρυσή Αυγή… στον Κυριάκο Βελόπουλο» της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής» είναι καθ’ όλα αναληθές και αποκύημα προσωπικής δημοσιογραφικής φαντασίωσης.

Ο εν λόγω αρθρογράφος επιχειρεί να αποδομήσει τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και παρουσιάζει φαντασιόπληκτες διασπαστικές τάσεις από στελέχη του κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Είναι πλέον φανερό ότι δεν είναι δυνατή η ανακοπή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής με τα μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενα μέσα (παράνομες διώξεις και φυλακίσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, λασπολογία, κλπ) και έχουν επιστρατευτεί η συνωμοσιολογία και η προπαγάνδα.

Θέλω να τονίσω σε όλους αυτούς τους «έγκριτους και καλά πληροφορημένους» αρθρογράφους ότι, ουδέποτε συμμετείχα σε συζητήσεις-ζυμώσεις για στήσιμο ενός νέου ή παλαιού «μαγαζιού», ούτε επεδίωξα ή επιδιώκω τη διάσπαση του μοναδικού πραγματικού εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Προτείνω δε, να ψάξουν σε άλλους πολιτικούς χώρους να βρουν αποσχιστικές τάσεις, κρυφές συναντήσεις και οικοδομικές εργασίες. Το παρελθόν τους και το μέλλον τους έχει τροφή για πραγματικά σενάρια και όχι επιστημονικής φαντασίας.

Κάθε προσπάθεια διάσπασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα πέσει σε κενό.

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.

Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

(ΥΓ) 1 του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Βέβαια, η δήλωση δεν είναι τωρινή, είναι της 24ης Ιανουαρίου 2017, αλλά σημασία έχουν τα αναγραφόμενα και όχι ο χρόνος που γράφτηκαν. Τα σχόλια για τον υπογράφοντα την δήλωση δικά σας…

(ΥΓ) 2: Το δικό μας σχόλιο είναι μόνο ένα: κρίμα τα μουστάκια!

(ΥΓ) 3: Και για όσους τυχόν αμφιβάλλουν, η παραπάνω… λεβέντικη δήλωση, με ημερομηνίες και… ώρες, υπάρχει ΕΔΩ

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-strathgou-eleutheriou-sunadinou-sta-kakoboula-senaria-peri-dichast