ΝΕΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Μια ακόμα επιβεβαίωση, ότι οι διεθνείς γκάνγκστερς εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν αναφανδόν για τις προδοσίες του κατά του Έθνους και του λαού (με αποκορύφωμα την προδοσία των Πρεσπών…), προσέφερε στο κακαντράκι του Τραμπ ο παλιάτσος γερουσιαστής Μενέντεζ, τον οποίο τα εγχώρια ΜΜΕ εμφανίζουν ως… «φιλέλληνα».

Σε συνάντηση, λοιπόν, που είχε με τον Τσίπρα, ο καθαρματικός αυτός δήθεν «φιλέλληνας», εξήρε τη σημασία της Συμφωνίας των Πρεσπών «για την σταθερότητα και την ανάπτυξη στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη» (δηλαδή για τα συμφέροντα των γκάνγκστερς…) και τον συνεχάρη για την… επίτευξή της, τονίζοντάς του ότι, «η ιστορία θυμάται τους ηγέτες και όχι τους πολιτικούς».

Η αλήθεια είναι ότι η Ιστορία θυμάται και τους προδότες, στην κατηγορία των οποίων θα κατατάξει και τον Τσίπρα, δίπλα στον Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση, τον Ζαχαριάδη και τους άλλους! Κι ας γράψει τον αρχιπροδότη μπολσεβίκο ως… ηγέτη, η αμερικανική ιστορία!