ΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ», ΟΙ ΤΣΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ

Απεγνωσμένες κινήσεις που ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας (τις λεγόμενες «αμερικανιές»…), κάνει το σύστημα  για να καταπολεμήσει την αναμενόμενη άνοδο των εθνικιστών, ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών.

Έτσι, κάποιοι καραγκιόζηδες στην Σουηδία έκαναν άγαλμα μια… τσαντιά που είχε ρίξει μια κόκκινη παλιοβρώμα (και φανατική σιωνίστρια βεβαίως, βεβαίως…) σε εθνικιστή, κατά την διάρκεια εθνικιστικής συγκέντρωσης το 1985.

Ευκαιρίας δοθείσης, οι παλιολινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε βία κατά των εθνικιστών τα διάφορα κορίτσια που βαστάνε τσάντες – αλλά προφανώς και όσους εκ των παρδαλών συνιστωσών τους… αισθάνονται «κορίτσια»:

«Μία τσαντιά στο κεφάλι ενός νεοναζί από μια γυναίκα, το 1985, έγινε άγαλμα στέλνοντας ηχηρό πολιτικό μήνυμα κατά της ακροδεξιάς

Το σαφές μήνυμα μίας πολιτικής πράξης που μετατράπηκε σε άγαλμα, είναι σαφές: κυρίες μου, όταν διασταυρωθείτε στον δρόμο με κάποιον νεοναζί, φέρτε του την τσάντα σας στο κεφάλι. Ίσως στο μέλλον η πράξη σας να τύχει της ίδιας αναγνώρισης με αυτήν της Ντάνουτα Ντάνιελσον».

Αφήστε κορίτσια (και «κορίτσια»…) τις… τσαντιές, γιατί έρχονται μπόλικες… κατραπακιές! Μία γερή σε κάθε χώρα της Ευρώπης, την… μαύρη νύχτα της 26ης Μαΐου!