Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΠΑΙΑΤ!

Με καθυστέρηση τριών ημερών (!!!), απάντησε σήμερα η Νουδούλα στο “non paper” του Μαξίμου, για την ωμή παρέμβαση της συμβίας του Τσίπρα, Περιστέρας, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, την 19η Απριλίου.

Οι ρεζίληδες της Νουδούλας, πιάνονται από ένα σημείο του “non paper” που αναφέρει πως η μαντάμ Μπέτυ «επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας μετά τη μεταπολίτευση» και επαναλαμβάνουν το γνωστό παραμύθι περί… «καθυστέρησης» της δίκης (δεν έχει τέτοιο παράπονο η μάνα του Φύσσα κι έχει η Νουδούλα!), συμπληρωμένο μ’ ένα νέο παραμύθι, περί… «ταύτισης» του ΣΥΡΙΖΑ «με την υπερασπιστική γραμμή της ναζιστικής οργάνωσης»!!!

Όπως όλα δείχνουν, θα πάμε στις εκλογές με επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης την Χρυσή Αυγή – με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την Νουδούλα ότι… ταυτίζεται με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και αντιστρόφως. Δεν έχουν τίποτα άλλο για να αντιπαρατεθούν, γιατί είναι ίδιοι! Επιπλέον, η Νουδούλα αποφεύγει έτσι να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για άλλα θέματα, υπαρκτά και σοβαρά (όπως π.χ. για την προδοσία της Μακεδονίας μας), για να μην… στενοχωρήσει τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ, που έχει «χρεωθεί» τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με 108! Προφανώς, αυτή τη «γραμμή» πήραν οι δύο αντιπρόεδροι και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της, όταν πήγαν προ ημερών στην πρεσβεία για να υποβάλλουν τα σέβη τους στον Πάιατ: να μην ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα σπουδαία!

Αυτά και σκασμός, ψοφοδεξιοί και μπολσεβίκοι!

(ΥΓ): Και κατά διαβολική σύμπτωση, η καταγέλαστη ανακοίνωση της Νουδούλας έρχεται λίγες ώρες πριν από την κοινή παρουσίαση ενός νέου βιβλίου του «Ιού» Ψαρρά κατά της Χρυσής Αυγής, από το δίδυμο Δένδια-Βούτση! Αιδώς αχρείοι!