ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΒΙΑΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

Σημεία και τέρατα γίνονται στις καταλήψεις των αναρχοκομμουνιστών μαφιόζων του Εξαρχιστάν, όπου ισχύει το δίκαιο του ισχυροτέρου, δηλαδή ο νόμος της ζούγκλας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία –την οποία αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν οι υπάλληλοι του Σόρος στο Indymedia- ένας… ξαναμμένος αναρχοκομμουνιστής βίασε Ισπανό σύντροφο το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου προς τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Μαρτίου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός.

Η καταγγελία που έγινε τώρα έχει ως εξής:

«Το άτομο που βιάστηκε είναι amab (assigned male at birth), 21 ετών, Ισπανός σπουδαστής, και βρίσκονταν στην Ελλάδα για Εράσμους. Τον βρήκε συντρόφισσα περίπου στις 4:30-5:00 τα ξημερώματα έξω από το θέατρο. Έκλαιγε πεσμένος στο έδαφος ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που δεν έδινε καμία σημασία. Όταν η συντρόφισσα τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί κλαίει, αυτός απάντησε ανάμεσα σε αναφιλητά “τώρα καταλαβαίνω τις γυναίκες… μόλις με βιάσανε” και μετά την αγκάλιασε και έκλαιγε στην αγκαλιά της για ώρα.

Ο βιασμός καταγγέλθηκε στη διαχειριστική συνέλευση του Εμπρός την Κυριακή, ακριβώς μετά την ημέρα του βιασμού, αλλά αμφισβητήθηκε από αρκετά μέλη της συνέλευσης, ιδίως από άντρες…».

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αναρχοκομμουνιστικά πλασμένος!

(ΥΓ): Κρεμάλα-Σύνταγμα, για τους κάθε λογής κακούργους του κοινού ποινικού δικαίου, που εμφανίζονται με το ιδεολογικό περίβλημα του κομμουνιστή!