ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ένα ξεδιάντροπο και θρασύτατο «μήνυμα» προς τον ελληνικό λαό – τον οποίο κατάκλεψαν οι ληστοσυμμορίτες του κόμματός της και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στα νύχια των κορακιών του ΔΝΤ- έστειλε σήμερα η αρχηγός του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, με αφορμή την επέτειο της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου. Στο «μήνυμά» της, η… Αλή Μπουμπού με τους 40 κλέφτες, που πήρε σύνταξη στα 45 της, από μια «δουλειά» του δημοσίου στην οποία δεν είχε πατήσει ποτέ και εν συνεχεία ανέβασε το όριο συνταξιοδότησης των Ελλήνων στα 65 (!!!), το παίζει… Πασιονάρια, λέγοντας πως… δεν υπάρχει χώρος στην Ελλάδα για φασίστες:

«Η 21η Απριλίου είναι αποφράδα ημέρα στη σύγχρονη ιστορία μας. Θυμίζει το μαύρο παρελθόν… Η επέτειος δεν είναι μόνο αφορμή για να ανατρέξουμε στο αγωνιστικό παρελθόν της μαχόμενης αντιδικτατορικής Ελλάδας. Είναι ένα καθημερινό κάλεσμα για να απομονώσουμε την ρητορική του μίσους, του ακραίου εθνικισμού, του ρατσισμού, των διακρίσεων. Είναι ένα κάλεσμα να απομονώσουμε και να συγκρουστούμε πολιτικά με τον φασισμό στην καθημερινή ζωή. Με την σταδιακή και υπόγεια υπονόμευση των αρχών της Δημοκρατίας και του Διαφωτισμού. Ένα μήνυμα για αφύπνιση για να φράξουμε το δρόμο στην ακροδεξιά. Να μην επιτρέψουμε στους νεοναζί στη χώρα μας να παίξουν ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό είναι το καθήκον της Δημοκρατικής Ελλάδας, το καθήκον των προοδευτικών πολιτών. Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα».

Χώρος για κλεφταράδες και μασκαράδες δεν υπάρχει στην Ελλάδα, θρασύτατη, κι αυτό θα το διαπιστώσεις εσύ και το κλεφτοκόμμα σου τη νύχτα της 26ης Μαΐου! Κι όταν έρθει ο καιρός να υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα βγάζετε τα μανιφέστα σας από τα υπόγεια του Κορυδαλλού!

(ΥΓ) 1: Όξω οι κλέφτες! Ουστ!