ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Ένα φαινόμενο άξιο προσοχής και ανάλυσης, είναι η επικράτηση ενός ακροαριστερού κόμματος στις εκλογές του 2015 στην Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι κυβερνά την χώρα επί μια ολόκληρη τετραετία και βάλε, έχει πάρει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων (με κορυφαίο το Μνημόνιο), έχει διαπράξει προδοσίες (με κορυφαία την προδοσία της Μακεδονίας μας), έχει προσβάλλει βάναυσα τα ήθη και την Πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας (με σύμφωνα συμβίωσης, κατάργηση των Θρησκευτικών, κ.λπ.), έχει γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες, οι κακούργοι οργιάζουν επί των ημερών του, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ., κι ακόμα αντέχει! Το δε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι μεν πρώτο, θα κερδίσει κουτσά-στραβά τις επερχόμενες εκλογές, αλλά ομολογουμένως δεν «τραβάει»!

Ποια είναι άραγε η αιτία της κακοδαιμονίας του; Μήπως βρίσκεται στο… εσωτερικό του;

Σε μια δήλωση-πάσα προς το αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, προχώρησε το… «παλτό» που ακούει στο όνομα Κούλης, σε ομιλία του στην Κύπρο. Και μάλιστα, για κάτι που δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, το δώρο των Χριστουγέννων για μισθωτούς και συνταξιούχους, χαρακτηρίζοντάς το  «λάθος, το οποίο δεν θα  επαναφέρει… ποτέ»!

Ιδού τι είπε η… παλτουδιά της Νουδούλας: «Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων.

Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς. Με το δώρο των Χριστουγέννων«επί της ουσίας μετατρέπουν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

Ταυτόχρονα, προανήγγειλε -εμμέσως πλην σαφώς- την κατάργηση των πενιχρών επιδομάτων ανεργίας και φτώχειας: «Επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Σαμπάνιες ανοίγουν στο Μαξίμου, ο Τσίπρας και το σταλινικό παρεάκι του και κάνουν όνειρα ακόμα και να κερδίσουν τις εκλογές!

(ΥΓ): Κι ύστερα, ψοφοδεξιά κοπρόσκυλα, σας φταίει η Χρυσή Αυγή και η -δήθεν!- «καθυστέρηση» της δίκης. Ου να χαθείτε, ξεφτίλες!