ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ: «ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΗΤΑΝ ΘΕΪΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ»

ΚΟ: Όσοι ευθέως ή ενδόμυχα χάρηκαν (!) ή δεν λυπήθηκαν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ας γνωρίσουν ότι μαζί τους συντάσσεται γνωστός σιωνιστής ραββίνος.

«Η πυρκαγιά της Notre Dame μπορεί να είναι θεϊκή τιμωρία, λέει γνωστός ραβίνος που ζητάει από τους «θεοφοβούμενους Εβραίους» να απέχουν από τη θλίψη.

«Η κορυφαία θρησκευτική σιωνιστική φιγούρα επικαλείται το κάψιμο του Ταλμούδ του 13ου αιώνα ως πιθανό λόγο για την καταστροφική πυρκαγιά.

«Η πυρκαγιά στη Notre Dame de Paris, η οποία κατέστρεψε σοβαρά τον αρχαίο καθεδρικό ναό τη Δευτέρα, ήταν πιθανώς θεϊκή τιμωρία, δήλωσε γνωστός Ισραηλινός ραβίνος την Τετάρτη 17 Απριλίου, επικαλούμενος την καύση εβραϊκών γραφών του 13ου αιώνα.

«… όταν του ζητήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: «Έτσι δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν τιμωρία;» ο ραβίνος έγραψε: «Είναι δυνατόν, τελικά». Η πρώτη μεγάλη καύση των Ταλμούδ ήταν στο Παρίσι, εκεί στην πλατεία του καθεδρικού ναού της Παναγίας.

«Ο ραββίνος Aviner δήλωσε ότι ήταν αποτέλεσμα της…

Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com/