ΤΟ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ» ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ, ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Η… ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

«Αντιφασιστικό διήμερο» ξεκινάει από σήμερα η ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ (λες και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου κάνει τίποτα άλλο…), με αφορμή την επέτειο της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου.

Το «αντιφασιστικό διήμερο» θα έχει απ’ όλα. Και κομμουνιστικές ταινίες, και κομμουνιστικά ντοκιμαντέρ, και συναυλίες του Μίκη, και εκπομπές διαλόγου (μεταξύ κομμουνιστών φυσικά…), και συνεντεύξεις της μάνας του Φύσσα, αλλά και του… Μπουτάρη.

Κι όλα αυτά, ενώ αυτά τα κομμουνιστοκάναλα της μηδενικής θεαματικότητας, τα πληρώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (με ειδικό χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ…) όλοι οι Έλληνες – και οι «φασίστες»!

Η λύση βέβαια είναι μία και θα εφαρμοστεί με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία: προσωρινό λουκέτο στα κομμουνιστοκάναλα της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ και σύντομη επαναλειτουργία τους επί νέας βάσεως, επί εθνικών αρχών και –οπωσδήποτε!- με άλλο προσωπικό! Οι δε τωρινοί «εργαζόμενοι», από τους διευθυντές μέχρι τους κηπουρούς, θα πάνε να δουλέψουνε –δημόσια και δωρεάν!- στα ανά την Χώρα δημόσια έργα, ήλιο με ήλιο, για δύο σοβαρούς λόγους:

1ον) Για να δούνε πως βγαίνει το ψωμάκι και

2ον) Για να αποκτήσουν… προλεταριακή συνείδηση!