ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ… ΤΟ FACEBOOK ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Διώξεις κατά της ελεύθερης έκφρασης των εθνικιστών δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού στην Ευρώπη. Βλέπετε, οι μόνοι εχθροί του συστήματος της παγκόσμιας τυραννίας είναι οι εθνικιστές!

Έτσι, εκτός Facebook τέθηκαν μια σειρά προσώπων και εθνικιστικών κομμάτων και οργανώσεων στη Βρετανία, ενόψει ευρωεκλογών, με το πρόσχημα ότι… «με τη ρητορική τους εξαπλώνουν το μίσος». 
Η απαγόρευση, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (ΒΝΡ) και τον ηγέτη του, Νικ Γκρίφιν, τον πρώην αντιπρόεδρο και το εθνικιστικό Britain First (Η Βρετανία πρώτα).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των λογοκριτών: «Πρόσωπα και οργανισμοί που εξαπλώνουν το μίσος ή καλούν για επιθέσεις ή ζητούν τον αποκλεισμό άλλων βάσει του ποιοι είναι, δεν έχουν θέση στο Facebook».

Μπορεί να μην έχουν θέση στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα οι εθνικιστές, αλλά δυστυχώς για το σύστημα έχουν θέση στις καρδιές των Ευρωπαίων ψηφοφόρων! Κι αυτό θα φανεί περίτρανα στις κάλπες της 26ης Μαΐου, κόντρα στη λογοκρισία και τους αποκλεισμούς!