ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΓΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Ως γνωστόν, «προσφυγάκια» έχουν κατασκηνώσει τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Συντάγματος, λόγω της εκκένωσης από την αστυνομία μιας κατάληψης στην… Μονμάρτρη των Αθηνών (Λαϊκή Δημοκρατία Εξαρχιστάν), όπου κατοικοέδρευαν.

Τα «προσφυγάκια» είναι κυρίως αρσενικοί, αλλά υπάρχουν και κάτι λίγα γυναικόπαιδα, προέρχονται δε από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

«Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε», γράφει μία ταμπέλα μπροστά από την κατασκήνωση, για να εξηγήσει το λόγο της εκεί παρουσίας τους.

Αντιλαμβανόμενοι το δράμα που περνάνε τα συμπαθέστατα αυτά «προσφυγάκια», προτείνουμε στους κουκουέδες, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προστασία τους, να πάψουν να σφυρίζουν κλέφτικα και να στεγάσουν άμεσα τα άστεγα «προσφυγάκια» στο χρυσοστόλιστο Παλάτι του Περισσού! Έστω και για λίγες μέρες, μέχρι που να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτών των ταλαίπωρων! Τι λέτε συντρόφια;  

(ΥΓ): Κι αν φοβάστε πως οι δυστυχείς θα σας λερώσουν τα… χαλιά, μαζέψτε τα, καλοκαίρι έρχεται. «Σβαρνούτ», που’ λεγε κι ο «πατερούλης» Στάλιν!