ΣΥΜΜΟΡΙΑ 25 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!

Πολυμελή συμμορία «προσφύγων» που λήστευε «ιθαγενείς» πεζούς στην Θεσσαλονίκη, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 17 «προσφυγάκια», Σύριοι, Λίβυοι και Αλγερινοί, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ πρόσωπα που αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δράστες, από τις αρχές του έτους, ενεργώντας είτε μεμονωμένα, είτε με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξαν 47 κλοπές και δύο ληστείες, με τα θύματά τους στην πλειονότητα να είναι νεαρές γυναίκες. Οι περισσότερες ληστρικές επιθέσεις διαπράχθηκαν στην Ροτόντα και στην Καμάρα και λιγότερες στην πλατεία Αριστοτέλους, στην Εγνατία Οδό, στην Τσιμισκή κ.τ.λ.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων είναι περίπου 30.000 ευρώ, ενώ υπήρχε μεγάλη… ποικιλία κλοπιμαίων, όπως γυναικείες τσάντες, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές…

Και μπορεί τα «προσφυγάκια» αυτά να ήταν οι φυσικοί αυτουργοί, αλλά ηθικοί αυτουργοί των ληστρικών επιθέσεων είναι οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που τους μάζεψαν στην Ελλάδα! Κι αφού δεν τους «πιάνει ο νόμος», είναι αναγκαίο να καταδικαστούν από τον ελληνικό λαό στις προσεχείς εκλογές!