ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΧΘΡΟ-ΛΑΟ»! ΕΦΕΡΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Σε κατάσταση τρόμου και πανικού έχει περιέλθει τελευταία το λουστράκι-κακαντράκι της Μέρκελ και του Τραμπ, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Μπανανίας Ελλαδιστάν!

Απόδειξη δε αυτού, είχαμε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου συνέβη κάτι για πρώτη φορά (κατά το «πρώτη φορά αριστερά»…) στα χρονικά κομματικών συγκεντρώσεων στην Ελλάδα. Πέρα, λοιπόν, από την αστυνομοκρατία και τις συνήθεις πλέον «προληπτικές προσαγωγές», στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Τσίπρα μεταφέρθηκαν τα μηχανήματα ελέγχου επιβατών του αεροδρομίου Καλαμάτας!!! 

Έτσι, όσα συριζόμουτρα παρακολούθησαν την ομιλία (στην πλειοψηφία τους μεταφερόμενα από την Αθήνα με πούλμαν…), πέρασαν από τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου, για να εισέλθουν στον χώρο!!!

Επιπροσθέτως, επιστρατεύθηκε ακόμα και… drone της αστυνομίας, για να επιτηρεί το χώρο!

Τα πρωτοφανή αυτά στα χρονικά μέτρα ασφαλείας, κατήγγειλε με ανάρτησή της στο Facebook δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας Θάρρος, επισυνάπτοντας και τις σχετικές φωτογραφικές αποδείξεις. Ιδού τα χάλια των εχθρών του λαού:
«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994. 
Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας… Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους. Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας. Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ! 
Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω…
– Και τα νεότερα εξαιρετικά: 
Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι… προληπτικές προσαγωγές».

(ΥΓ): Τον φόβο του λαού να’ χετε προδότες, αλλά δε θα γλιτώσετε απ’ αυτόν στις 26 Μαΐου!