ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ 84ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ! ΚΡΕΜΑΛΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Προ ημερών, σκότωσαν στο ξύλο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έναν ανυπεράσπιστο Έλληνα ηλικιωμένο στα Σεπόλια, για να τον ληστέψουν.

Τώρα, θύμα –των ίδιων;- ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Λογοθέτη στο Παγκράτι.
Πρόκειται για μια 84χρονη γιαγιά, συνταξιούχο δικαστικό,  και τον 89χρονο σύζυγό της, οι οποίοι βασανίστηκαν και ξυλοκοπήθηκαν επί τρεις ώρες από κακούργους προστατευόμενους των αλητών του ΣΥΡΙΖΑ που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν!

Το περιστατικό που αποκαλύφθηκε σήμερα, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης με τους δράστες να μπαίνουν από το παράθυρο του οροφοδιαμερίσματος. Μόλις μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους κι άρχισαν να χτυπούν αλύπητα την γυναίκα, για να τους αποκαλύψει που κρύβει τις οικονομίες του ζευγαριού. Μάλιστα, οι κακούργοι την είχαν καθηλωμένη στο κρεβάτι από τις 2 έως τις 7 το πρωί και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο!
Μόνο κρεμάλα-Σύνταγμα για τέτοιους! Και για όσους τους προστατεύουν!