Η ΜΙΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΑΡΜΟΣΤΗ ΠΑΙΑΤ!

Μπορεί ο… πολυπράγμων πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής να έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να μην το κρύβει καθόλου, αλλά αυτό δεν πτοεί τα γιουσουφάκια της Νουδούλας, που έσπευσαν να του υποβάλλουν τα σέβη τους, για να μη χάσουν την εύνοιά του!

Έτσι, οι δύο αντιπρόεδροι, Χατζηδάκης και Μπουμπούκος, και οι Τομεάρχες Εξωτερικών Κουμουτσάκος, Πολιτισμού Κεφαλογιάννη, Υγείας Οικονόμου και Ενέργειας Σκρέκας, έσπευσαν τάχιστα στο κάλεσμα του Ύπατου Αρμοστή και πήγαν στην πρεσβεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έγινε «μια ευρεία ενημέρωση, αλλά και ανταλλαγή απόψεων επί της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ και των προοπτικών της και συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων με έμφαση στην οικονομία, τις επενδύσεις την εξωτερική πολιτική, την ενέργεια, τον πολιτισμό, και τη συνεργασία στον τομέα της υγείας».

Στάχτη στα μάτια του κόσμου! Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νουδούλα και τα υπόλοιπα κόμματα του διαβόητου «συνταγματικού τόξου» (μηδέ του… τιμημένου κουκουέ εξαιρουμένου) είναι τυφλά όργανα της πολιτικής των διεθνών γκάνγκστερς και ως εκ τούτου λαμβάνουν τακτικά εντολές από τα αφεντικά τους, μεταβαίνοντας στην… έδρα τους – την πρεσβεία. Άλλοι φανερά και με το φως της ημέρας, όπως οι Μπουμπούκοι, κι άλλοι στη ζούλα τη νύχτα, όπως οι… σιγανοπαπαδιές του ΚΚΕ!