ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΝΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ… ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Περισσεύει το θράσος των διαφόρων κνιτών, που έχουν γιομίσει τα «αστικά» κόμματα – όπως τα αποκαλούσαν κάποτε οι ξεφτιλισμένοι άντρες!

Έτσι, ο αρχικνίτης του… Μητσοτάκη (όχι κάποιο απλό μέλος, αλλά πρώην Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ, παρακαλώ…), ο οποίος καυχάται στο βιογραφικό του πως «συνεργάστηκε σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας με τον Κώστα Λαλιώτη για την προβολή των περιφερειακών προγραμμάτων του ΥΠΕΧΩΔΕ (1997-1999) και στο ΠΑΣΟΚ (2001-2003)», Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» είπε τα εξής «όμορφα»:

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει τελειώσει γιατί αυτό υπηρετεί τις κομματικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης. Ναι, λέω ότι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί η δίκη. Έχουν το θράσος να κατηγορούν για ακροδεξιά στροφή τη ΝΔ την ώρα που τέσσερα χρόνια συνεργάζονται με το ακροδεξιό μόρφωμα».

Κι όλα αυτά τα είπε ο ξεδιάντροπος πασοκοκομμουνιστής μετά από την συνταρακτική αποκάλυψη της Ντόρας, ότι το 2015 η ΝΔ είχε αποφασίσει να γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Τσίπρας τους την… έκανε και προκήρυξε εκλογές!

Να τον χαίρονται τον πρώην κνίτη και πρώην συνεργάτη του Λαλιώτη και των κλεφταράδων του ΠΑΣΟΚ οι… εθνικόφρονες της ΝΔ! Τέτοιοι που είναι, τέτοιοι τους αξίζουν!