Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΔΟΤΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η προδοσία έχει και τις συνέπειές της για τους σύγχρονους Εφιάλτες του Ελληνισμού!

Έτσι, ο λαός της Σκύδρας απαιτεί την άμεση αφαίρεση του ονόματος του πρώην ολυμπιονίκη και νυν υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος συριζουποψήφιος είναι και πολύ προκλητικός και μόλις χθες είπε τα εξής  για τους ελεύθερους αγωνιζόμενους πατριώτες που τον αποδοκίμασαν στην Πτολεμαΐδα: «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».

Η ανακοίνωση των πολιτών Σκύδρας έχει ως εξής:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία! 

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς… 

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού. ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.