ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Μας παρατηρούν κάποιοι –ευτυχώς ελαχιστότατοι- ότι κακώς χαρακτηρίζουμε «μπολσεβίκους», «κομμούνια» και τα τοιαύτα τους συριζαίους, γιατί τάχα «το’ χουν γυρίσει», «έχουν… συμβιβαστεί» και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ωστόσο, φροντίζουν να μας επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι συριζαίοι, με τους λόγους, τα έργα και εσχάτως και με τις… προσφορές τους.

Για παράδειγμα, όπως πληροφορούμεθα, το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου, η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δώρο στους αναγνώστες της το βιβλίο του Λένιν «ο Αριστερισμός, παιδική αρρώστια του κομμουνισμού».

Και μην πει κανείς ανόητος, ότι λενινισμός κι αμερικανισμός δεν συμβιβάζονται, γιατί θα τον βάλουμε για… τιμωρία να διαβάσει –και μάλιστα απνευστί!- όχι μόνο το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά τα… Άπαντα του Λένιν και να μας πει μετά τι κατάλαβε!

(ΥΓ): Α ρε… άσπλαχνοι συριζαίοι, δεν τα λυπάστε τα συντρόφια του σφυροδρέπανου ΚΚΕ και πάτε να τα… πουπουλομαδήσετε στις προσεχείς εκλογές; Μία με τον γιο του Πλουμπίδη, την άλλη με τον εγγονό του Κόκκαλη και τώρα με τα βιβλία του… παππούλη Λένιν; Δηλαδή την παραμονή των εκλογών τι θα δίνει δώρο η «Αυγή»; Κανά πορτραίτο του… Στάλιν;