ΑΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Στο προδοτικό-ανθελληνικό τόξο δεν ανήκουν μόνον οι συριζαίοι, αλλά και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του εθνομηδενισμού, που φύονται σε όλα τα κόμματα του διαβόητου «συνταγματικού τόξου».

Σήμερα, λοιπόν, «χτύπησε» με τον γνωστό αλήτικο τρόπο του, ο γνωστός εθνομηδενιστής αλλά και πολυαγαπημένος αρθρογράφος των φιλελεύθερων sites της Νουδούλας και διαπρεπής υβριστής της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Χειμωνάς, κατά των Ελλήνων πατριωτών που διαδηλώνουν κατά της προδοσίας των Πρεσπών.

Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε –όπως οι συριζοπροδότες- «ψεκασμένους», «ακροδεξιούς» και «φασίστες» τους πατριώτες, προσθέτοντας ότι τους καταλαβαίνει από τις φάτσες τους κι απ’ τον τρόπο που ντύνονται!

Ιδού:

«Οι συγκεκριμένοι που είδαμε (σ.σ. στις διαμαρτυρίες στην Πτολεμαΐδα) και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονταιΣυνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες».

Ξεφτίλες της Νουδούλας, τοιούτοι είναι οι φίλοι σας! Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!