ΕΤΣΙ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Από τον αξέχαστο εκείνο Μάιο του 2012 οπότε και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εισήλθε δια της ψήφου των συμπατριωτών μας για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο και μέχρι το έτος που διανύουμε, ούτε στιγμή δεν έπαψε η λυσσαλέα πολεμική των πολιτικών μας αντιπάλων, πολεμική η οποία βεβαίως δεν χαρακτηρίστηκε από σύγκρουση στο πεδίο των πολιτικών επιχειρημάτων και του διαλόγου αλλά μονάχα από λάσπη, συκοφαντίες, αντισυνταγματικές διώξεις και μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία μέχρι και ακατάπαυστη πολιτική τρομοκρατία κορύφωση της οποίας υπήρξε η δολοφονία δύο νεαρών Χρυσαυγιτών.

Παρά τις αδιανόητες για τον μέσο νου αντιξοότητες, οι Πιστοί της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας από τον Αρχηγό μέχρι και τον τελευταίο Χρυσαυγίτη όχι μόνο δεν υπέστειλαν τις Σημαίες του Αγώνος αλλά τουναντίον τις ανέμισαν με Περηφάνια και Τιμή παρά το γεγονός ότι όλοι οι άνεμοι ήσαν ενάντιοι. Το Κίνημα άντεξε τις μανιώδεις επιθέσεις και παρά το βαρύτατο πολιτικό κόστος της σκευωρίας που οργάνωσε η ΝΔ και είχε ως συνέπεια το 18% που αποτύπωναν για τη Χρυσή Αυγή οι δημοσκοπήσεις του θέρους του 2013 να πέσει στο 9,4% των ευρωεκλογών του 2014 (γεγονός για το οποίο καμάρωνε ο σκευωρός Δένδιας), σήμερα επανέρχεται δριμύτερο εξακοντίζοντας την πρόκλησή του προς ένα πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που δεν είναι απλώς ξενόδουλο αλλά και διεφθαρμένο από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Οι περισσότεροι συμπατριώτες μας και ψηφοφόροι του Κινήματος, ορθώς επισημαίνουν τον κίνδυνο της νοθείας στις κάλπες, φαινόμενο το οποίο έχουμε διαπιστώσει όποτε διεξήχθησαν εκλογικές αναμετρήσεις και γι’ αυτό αναδύεται η αναγκαιότητα της παλλαϊκής συμμετοχής στις διαδικασίες μέσω της ιδιότητας του εκλογικού αντιπροσώπου. Σε αντίθεση με τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου των οποίων τα εκλογικά ποσοστά διαφυλάσσονται από τους συνταγματικούς κανόνες, η διαφύλαξη των εκλογικών ποσοστών του Κινήματός μας σε όλη την ελληνική επικράτεια, εναπόκειται στη θέληση των Χρυσαυγιτών. Δυστυχώς όμως, η νοθεία εις βάρος του Κινήματος δεν αφορά μόνο την ημέρα των εκλογών και σαφώς δεν περιορίζεται μονάχα στις κάλπες.

Η εις βάρος της Χρυσής Αυγής νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος αποτελεί μια συντονισμένη επιχείρηση του αντεθνικού Κράτους και των κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου, επιχείρηση η οποία εξελίσσεται αδιάκοπα ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε τις αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις στα πλαίσια της πολιτικής σκευωρίας κατά του Κινήματός μας. Η καλπονοθεία είναι μέρος μονάχα της επιχείρησης, ενδεχομένως μάλιστα να είναι και το λιγότερο αποτελεσματικό. Το πλέον αποτελεσματικό κομμάτι της επιχείρησης νόθευσης, είναι αναμφισβήτητα η επιβολή με όλα τα μέσα της φίμωσης της Χρυσής Αυγής και των εκπροσώπων της και η μη προβολή τους από τα μέσα ενημέρωσης, όπως σαφώς και ξεκάθαρα επιτάσσουν οι κανόνες που διέπουν τη λειτουργία τους.

Μετά από επτά συναπτά έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος στο ελληνικό κοινοβούλιο, θα πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, κύριος Ν. Μιχαλολιάκος δεν έχει κληθεί ποτέ να συμμετάσχει σε συζήτηση σε δελτίο ειδήσεων ή εκπομπή στην καταχρηστικώς λεγόμενη «δημόσια» τηλεόραση, γνωστή σήμερα ως σοβιΕΡΤ! Περαιτέρω δε και καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, δημοκρατικής πολυφωνίας και ισότιμης μεταχείρισης των κομμάτων τα μέσα ενημέρωσης κατ’ εντολήν των Τυράννων του Ελληνικού Λαού αρνούνται στη Χρυσή Αυγή το δικαίωμα προβολής των θέσεων του κόμματος στην κοινή γνώμη και κατ’ επέκταση στο εκλογικό σώμα. Αυτό σε απλά λόγια, συνιστά τον ορισμό της νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος, πολλώ δε μάλλον όταν πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Υπό αυτές τις συνθήκες το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών -ήτοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος- αγωνίζεται με κάθε διαθέσιμο μέσο για σπάσει τα δεσμά της ξενοκρατίας, του εθνομηδενισμού και της διαφθοράς. Συμπερασματικά ωστόσο, δυνάμεθα με ιδιαίτερη υπερηφάνεια να ισχυριζόμαστε πως οι δρόμοι ανέδειξαν το Κίνημά μας, οι δρόμοι το καταξίωσαν και το καθιέρωσαν στη συνείδηση των Ελλήνων, οι δρόμοι θα το καταστήσουν αργά ή γρήγορα πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου. Στους δρόμους λοιπόν η Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα, για την Ελευθερία και την Τιμή του Μεγάλου μας Έθνους!

Ευάγγελος Καρακώστας