ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ 85ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ… ΚΡΕΜΑΛΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Ένας ακόμα ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος Έλληνας βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια ανθρωπόμορφων τεράτων, αγνώστων μέχρι ώρας.

Τον 85χρονο βρήκε αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι του, στα Σεπόλια, ένα ζευγάρι γειτόνων, το πρωί της Κυριακής. Προηγουμένως είχαν μπει στο σπίτι του ληστές, οι οποίοι τον σακάτεψαν στο ξύλο! Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η γειτόνισσα: «τον βρήκαμε παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και “μαύρο” από το ξύλο. Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο»!

Κι όπως προσέθεσε, ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, από αγνώστους που είχαν επισημάνει ότι έμενε μόνος του στο σπίτι.
Εν τέλει, τον άτυχο ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της ανοχής προς κάθε λογής εγκληματία, εγχώριο ή εισαγόμενο, από τους «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»!  Να βρεθούν τα τέρατα και να κρεμαστούν δημοσίως στο Σύνταγμα! Είναι η μόνη ποινή που τους αξίζει!