ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 1D – ΗΧΗΤΙΚΟ

Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 1d» ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ταξίαρχος ε. α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Θανάσης Κωνσταντίνου ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σε όλα τα βασικά ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την Ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι στις επερχόμενες εκλογές θα αναδυθούν νέες εθνικιστικές δυνάμεις με βασικούς άξονες την εξάλειψη της λαθρομετανάστευσης, την πάταξη της εγκληματικότητας και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή, ως η μόνη πραγματικά εθνικιστική πολιτική δύναμη της Χώρας, θα φέρει στο Ευρωκοινοβούλιο το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών με σκοπό την κατάργησή της, θα αγωνιστεί για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την εξάλειψη ανισοτήτων ανάμεσα στα κράτη- μέλη της Ε.Ε. καθώς και την αλλαγή της στάσης της Ευρώπης απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Όσο δε αφορά την παράνομη μετανάστευση τόνισε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος προβλέπει την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους και στην περίπτωση των προσφύγων που προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, την μεταχείρισή τους με βάση το διεθνές δίκαιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-upopshfiou-eurwbouleuth-chrushs-aughs-athanasiou-kwnstantinou-hc#ixzz5lH4AmuiU